Összetevők
Hús- és húsipari melléktermékek (72% borjú), 2% alma, ásványi anyagok, olajok és zsírok (napraforgó olaj).
Etetési útmutató:
Testtömeg (kg) Napi adag (g)
1-5 300-400
6-10 500-600
11-20 800-1000
>26 1000-1200
Analitika:
Tápanyag adalékok / Táplálkozás-fiziológiai adalékanyagok/kg:
– Nedvesség 80%
– Nyersfehérje 9%
– Nyerszsír 7,5%
– Nyershamu 2,5%
– Nyersrost 0,2%
Nyomelemek:
– Cink 15,62 mg
– Vas 6,5 mg
– Réz 1,64 mg
– Jód 0,37 mg
– Mangán 1,12 mg
– Szelén 0,08 mg
Vitaminok:
– A vitamin 2670 NE
– D3 vitamin 290,5 NE
Technológiai adalékanyagok:
– E499 1062,50mg
Értékelések
Még nincsenek értékelések.